Dienst aanvragen (aanvraagformulier C610)

Of het nu een wielerkoers, een voetbal- of hockeywedstrijd, een fuif of manifestatie is, … onze aanwezigheid kan altijd nuttig zijn want een ongeluk zit in een klein hoekje. Dus organiseer jij of je vereniging een evenement waar preventieve hulp gewenst is, vraag dan onze afdeling om hulp!

Onze vrijwilligers zetten zich belangeloos in dus voor de inzet van de medewerkers hoeft niet betaald te worden. De vergoeding die wel gevraagd wordt dient voor het in orde houden van ons materiaal en het uitbouwen van een professionele hulppost. De prijzen die gevraagd worden hangen af van de grootte van het evenement, het verbruikte materiaal (windels, kompressen, ..) en de eventuele nood aan ziekenwagens.

Om een preventieve dienst aan te vragen voor een evenement dient men dit ten laatste zes weken voor het evenement te doen bij de verantwoordelijke van de hulpdienst, via document C610

Vul dit document zo volledig mogelijk in, en bezorg het terug aan het Rode Kruis Mortsel.

De verantwoordelijke hulpdienst zal een risicoanalyse van het evenement maken en zich daarop baseren bij het aanstellen van het aantal vrijwilligers en het materiaal dat gebruikt zal worden. Daarna zal een duidelijke overeenkomst opgesteld worden tussen de organisator en het Rode Kruis, waardoor je weet welke service je krijgt en wat de prijs hiervan is.