Activiteitenkalender Juniors (13-16 jaar)

28 januari 2017, uren worden nog meegedeeld.
Wil jij de schaatsrace tussen Gio en Anske zien? Of ben jij baby bambi op het ijs? Schaatsen met jrk is het tofste dat er is! We willen jou er zeker bij om je inner schaatstalent te vinden

Zaterdag 11 februari, 17:30 – 21:00
Vandaag gaan we koken! We bereiden zelf onze heerlijke maaltijd, die we dan samen smakelijk kunnen verorberen. De leiding zorgt voor de ingrediënten en het kookmateriaal, dus jullie moeten zelf niets meenemen. Wat we gaan eten is nog even een verrassing. We spreken af in lokaal Victoria om half 6, zodat we op tijd kunnen beginnen met koken.

25 februari 2017, 14:00 – 17:00
Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, de jrk-carnavalstoet komt voorbij. Toeters en slingers confetti en muziek, hou jij van deze dingen? Dan moet je zeker naar ons carnavalfestijn komen. Je inkomticket zijn jou verkleedkleren!

Zaterdag 11 maart, uren worden nog meegedeeld
Het is nog niet al te warm buiten en er vallen nog wel veel buitjes, dus gaan we het binnen heel gezellig maken met de leukste gezelschapspelen. Kan je de leiding of je beste vriend verslaan of heb je toch meer geluk in de liefde dan in het spel. Dit kan je allemaal ontdekken als je om … naar lokaal Victoria komt met je favoriete spel onder de arm. (We hebben een paar gezelschapspelletjes op het JRK, maar als iedereen 1 of 2 spelletjes zelf meeneemt, is er veel meer keuze!)

25 maart 2017
Duid deze datum zeker en vast aan in je agenda, want dan is het namelijk onze jaarlijkse spaghettiavond. Nodig alvast iedereen uit die je kent, want wie lust er nu niet graag spaghetti?

22 april 2017, 14:00 – 17:00
Ben jij een geboren verkoper? Of heb jij het schattigste snoetje waarvoor iedereen smelt? Dan is deze activiteit zeker iets voor jou! We gaan vandaag de jaarlijkse stickers verkopen van het Rode Kruis!

6 mei 2017, uren worden nog meegedeeld
De stickerverkoop is achter de rug en we kunnen met volle teugen genieten van een dagje rust dankzij het Rode Kruis. We zijn uitgenodigd om naar het grote feest van het Rode Kruis te gaan waar alle medewerkers bedankt worden voor hun zware werk.
Waar we dit jaar heen gaan blijft nog even een verassing, maar dat kom je in de loop van het jaar wel te weten.

Zaterdag 20 mei, 14:00 – 17:00
Hopelijk zijn jullie allemaal goed uitgeslapen want vandaag gaan we ……….. sporten. Jawel je leest het goed vandaag draait helemaal rond sport. Dus trek je sport broekjes en zweetbandjes maar al aan en bereid je voor op een geweldige activiteit!

24 juni 2017, uren worden nog meegedeeld
MET JRK NAAR OOSTENDE Choekechoeke tuut Want we hebben daar plezier Choekechoeke tuut tuut Wie gaat er in de zee zwemmen? Choekechoeke tuut Wie bouwt het mooiste zandkasteel?